Ia startul la a 8-a ediție a concursului de mountain bike, Vidraru Bike Challenge, sambata, 25 iunie. Competiția se desfășoară în munții Făgăraș, cu plecare din zona barajului Vidraru, unde peste 600  de concurenți au luat startul la ediția din 2021.

Vidraru Bike Challenge este o competiție adresată atât pasionaților de sport si activități de outdoor, cât și cicliștilor de performanță. Pentru al doilea an consecutiv, Vidraru Bike Challenge reprezintă o etapă din Cupa Națională a României de XCM, organizată alături de Federația Română de Ciclism.

Competiția va cuprinde 3 trasee de MTB cu dificultăți diferite, după cum urmează: 34, 52 și 90 km:

  • Tura lungă – maraton are 90 km și o diferență de nivel de 2400m. Cursa de 90 km reprezintă proba în Cupa Națională a României de XCM.
  • Traseul mediu, cu o lungime de 52 km și diferență de nivel de 1500m
  • Tura scurtă, de numai 34 km lungime și 1000m diferență de nivel, cu o coborâre foarte frumoasă în final, este accesibilă celor dornici de o plimbare provocatoare.
concurs mtb Vidraru Bike Challenge

Participanții vor beneficia de puncte de hidratare și asistență. Din acest an, competiția propune un nou concept, care să aducă împreună în mijlocul naturii prietenii și familia, într-un spațiu amenajat pentru relaxare și activități și jocuri pentru copii.

Competiția este organizată cu ajutorul partenerilor și sponsorilor, în curs de confirmare: Federația Română de Ciclism, Mega Image, Dental City, Conacul Ursului, Dor de duca, Montrek, CarpatBike,

Premiile constau atât în bani, cât și produse oferite de parteneri și sponsori. Mai multe detalii și informații se regăsesc pe www.vidrarumtb.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment