Noul MINI Countryman masina oficiala Vidraru Bike Challenge

Noul MINI Countryman porneste in aventura alaturi de participantii pe doua roti,  la Vidraru Bike Challenge!

Cea mai recenta generatie a marcii, MINI Countryman,  este perfect echipata pentru a tine pasul cu toti aventurierii si a te conduce in cele mai distractive excursii si pe cele mai indraznete culmi.

Daca te regasesti printre cei care asteapta cu nerabdare weekendul pentru a pleca intr-o noua drumetie, la munte sau la mare, cu siguranta vei fi impresionat de noul MINI Countryman! Masina dispune de un spatiu generos, de pana la 5 locuri + bagaje, este echipata cu tractiune integrala ALL4 si pregatita pentru noi experiente de condus.

Suntem nerabdatori sa o testam pe toate cele 3 trasee la Vidraru Bike Challenge si sa ne distram la volanul lui MINI.  Pe intreaga durata a evenimentului vom fi alaturi de participanti cu cele 2 masini MINI Countryman, cu care vom asigura punctele de alimentare si  siguranta pe traseu.

Plus, in premiera in Romania, avem oportunitatea sa petrecem o noapte in noul accesoriu al masinii, cortul de pe acoperisul. Tot ce putem sa spunem este ca abia asteptam prima noapte de cazare in cortul unui MINI.

Revenim cu mai multe poze si povesti despre #experientaMINI dupa concurs!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *