Înscriere

O înscriere se consideră validă în urma completării formularului cu date corecte, efectuării plății taxei aferente și semnării declarației de asumare a răspunderii în privința participării. Declarația de asumare a răspunderii se semnează în fața organizatorilor.

CONTRIBUTIE ÎNSCRIERE până la 26  mai între 27 mai și 18 iunie intre 19 iunie si 23 iunie
Traseul maraton 90  120  130
Traseul mediu 90  120 130
Traseul hobby 90  120 130

Taxa de înscriere acoperă următoarele: cip cronometrare, numere de concurs, alimentare și rehidratare pe traseu, diploma electronică și medalie de finalist, participare pasta party, tricou, diverse produse oferite de sponsori și se poate achita astfel:

Transfer bancar Numerar, la magazinele partenere:
Cont nr.: RO78 INGB 0000 9999 0355 4460, deschis la ING Bank
Beneficiar: Asociația sportivă Adventuremania (cod identificare fiscală 31423728)
Reprezentând: contributie înscriere concurs VBC2017 [nume concurent – dacă plata este efectuată de o terță persoană]
Spokes (Str. Scărlătescu 61, Sector 1, București);Montrek (București, Str. Dr. Raureanu nr. 8)

Minorii trebuie să fie însoțiți de unul dintre părinți/imputernicit care va semna pentru acestia declaratia de raspundere in fata organizatorului. Exceptie fac cei licentiati FRC care vor prezenta licenta valabila pentru anul in curs.

Detinatorul unei licente de ciclist de performanta(elite) este obligat sa se inscrie doar la categoria ELITE. Nu va fi admis la categoriile destinate amatorilor.

Dacă aveți întrebări nu ezitați să ne contactați.

*Organizatorii nu își asumă nicio obligație sau responsabilitate în cazul în care un concurent se rănește, se accidentează sau ar avea de suferit în orice alt mod ca urmare a înscrierii și/sau participării la acest concurs.

Fii om și dovedește testul captcha.