Înscriere

O înscriere se consideră validă în urma completării formularului cu date corecte, efectuării plății taxei aferente și semnării declarației de asumare a răspunderii în privința participării. Declarația de asumare a răspunderii se semnează în fața organizatorilor.
Vezi și: regulamentul competiției.

Observații:

  1. Incepand de anul acesta, au fost incluse  si categoriile UCI. Drept urmare, sub denumirea de HOBBY au fost denumite fostele categorii ale amatorilor nelicentiati  (Ex: amatori 20-29 s-a transformat in hobby 20 -29)
  2. Detinatorul unei licente de ciclist de performanta(elite) este obligat sa se inscrie doar la categoria ELITE. Nu va fi admis la categoriile destinate amatorilor.
  3. Ciclistii licentiati sunt obligati sa participe la traseele pentru care au categorie (Ex: un ciclist Master poate sa participe doar la traseul Maraton sau traseul Mediu la categoria lui)
  4. Minorii trebuie să fie însoțiți de unul dintre părinți/imputernicit care va semna pentru acestia declaratia de raspundere in fata organizatorului. Exceptie fac cei licentiati FRC care vor prezenta licenta valabila pentru anul in curs.

Alternative la plata online:cash, la unul din magazinele partenere, transfer bancar catre  Asociația Sportiva Adventuremania, CUI: 31423728, IBAN RO78INGB0000999903554460

Plată online

Pentru confirmări de plată vă rugăm să trimiteți email la: info@adventuremania.ro
Pentru întrebări legate de înscriere vă rugăm să trimiteți email la: info@racehub.ro


 

Plata la magazinele partenere

–>